Astre Benelux + UK
BENELUX & UK
Astre Benelux + UK
BENELUX & UK

De flexibiliteit
van de echte KMO.
De sterkte
van een multinational.

Leden

Dandoy

Zone 5 Mollem 515
B-1730 Mollem
Belgium

+32 (0) 2 454 00 30
info@dandoy.be

www.dandoy.be

DANDOY is een logistiek bedrijf dat TRANSPORT, WAREHOUSING en logistieke OPLOSSINGEN aanbiedt.

DANDOY regelt het volledige vrachtwagenladingen vervoer naar diverse Europese landen, maar is zeker en vast een specialist in groupagetransport tussen België, Frankrijk in Italië. De onderneming voert de meerderheid van zijn transporten uit met zijn eigen vloot zodat het een goede controle heeft over de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van zijn zendingen. Alle vrachtwagens zijn volledig ADR-goedgekeurd.

DANDOY biedt ook magazijndiensten aan voor gepalletiseerde ADR-goederen en ontwikkelt logistieke oplossingen op maat.

DANDOY is een familie onderneming die sinds 1925 actief is in de logistieke sector en gevestigd in Asse, in het noordwesten van Brussel.

Onze rol in uw voorraadketen:

Als een LTL groupagespecialist kan  DANDOY  de link zijn tussen uw fabrikant, leverancier, distributiecentrum of kleinhandelaars, voor omgekeerde goederenstromen, afgewerkte of half-afgewerkte goederen.

We consolideren en laden goederen in onze eigen hub, we slaan ze op of herverzenden vanuit ons magazijn.

Logistieke transporten spelen de dag van vandaag een grotere sleutelrol dan ooit in uw organisatie. Voorraadketens zijn complex geworden, nationale en internationale reglementeringen, wetten en beperkingen nemen voortdurend toe. Een professionele en betrouwbare partner is essentieel voor het succes van uw bedrijf.

Dandoy

Zone 5 Mollem 515
B-1730 Mollem
Belgium

+32 (0) 2 454 00 30
info@dandoy.be

www.dandoy.be