Astre Benelux + UK
BENELUX & UK
Astre Benelux + UK
BENELUX & UK

De flexibiliteit
van de echte KMO.
De sterkte
van een multinational.

Leden

KLG Europe

Meerheide 15 
5520 AC Eersel 
The Netherlands

+31 497 58 44 00
eersel@eersel.klgeurope.com

www.klgeurope.com

De Nederlandse KLG Europe Group is opgericht in 1918 en biedt wereldwijd logistieke diensten en services aan. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen, ruim 1100 enthousiaste medewerkers en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG Europe altijd in de buurt.

De vestiging van KLG Europe in Eersel is met 450 vertrekken per week dé specialist als het gaat om transport naar,- en vanaf Frankrijk. Het transport van groupage, LTL en FTL wordt enkel met eigen moderne vrachtwagens verzorgd. Van palletzendingen, spoedtransporten en ADR zendingen tot het transport van wijn; KLG is de juiste partner. Door de hoge frequentie van vertrekken per week is de flexibiliteit zeer hoog en de looptijden kort. Zendingen worden door geheel Frankrijk gegarandeerd binnen 24 tot 72 uur geleverd en zijn geheel te volgen via het track&trace systeem.

KLG Europe kiest voor continuïteit en stabiliteit en biedt het oplossingen die ook op de lange termijn het beste zijn. Daarbij worden normen en waarden niet uit het oog verloren. Naast persoonlijk contact met haar klanten staat bij KLG Europe het streven naar het hoogst haalbare service level voorop. De mensen van KLG Europe zijn er dan ook op gericht om proactief te communiceren met haar klanten en indien gewenst met de relaties van haar klanten. Het team spreekt naast Nederlands, Duits en Engels vloeiend Frans en monitort zo’n 450 vertrekken per week naar, - en vanaf Frankrijk.

Filiale

KLG Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

Tel.: +31 (0) 77 324 50 00

venlo@klgeurope.com

www.klgeurope.com

KLG Europe

Meerheide 15 
5520 AC Eersel 
The Netherlands

+31 497 58 44 00
eersel@eersel.klgeurope.com

www.klgeurope.com